جواد پور مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی یزد:
پروتئین موجود در دانه های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است
پنجشنبه 19 آبان 1401 - 18:52:29
خبرنگار : فرخنده تاج آبادی
تاج پرس/یزد
جواد پور با بیان اینکه کینوا گیاه صنعتی است که با توجه به دارا بودن عناصر غذایی بالا، به #خاویار_گیاهی معروف شده است تصریح کرد: این محصول در صنایع غذایی مصرف دارد و مهمترین مزیت آن این است که گلوتن ندارد و کسانی که به آرد گندم حساسیت دارند میتوانند از آن استفاده کنند.
پروتئین موجود در دانه های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است میزان کربوهیدرات، فیبرهای مغذی و محلول دانه های کینوا نیز نزدیک به میزان این ترکیبات در گندم است اگرچه میزان چربی آن بیشتر از این غلات بوده و میتواند به عنوان یک منبع غنی از چربی استفاده شود. همچنین دانههای کینوا غنی از انواع ویتامین مانند ویتامین E، ویتامین C، ریبوفلاوین (B2)، پیریدوکسین (B6) است. علاوه بر این، دارای کلسیم، منیزیم، آهن، مس و روی نیز است.
مجموع اراضی قابل کشت استان یزد 170 هزار هکتار است که 113 هزار و 760 هکتار آن زیرکشت قرار دارد و از این مقدار سطح زیرکشت 32 هزار و 669 هکتار ( 29 درصد) به کشت محصولات زراعی و بقیه به محصولات باغی اختصاص دارد که حدود 70 هزار کشاورز، دامدار و بهره بردار در تولید محصولات کشاورزی ، باغی ، گلخانه ای و دامی استان فعال هستند. #روابط_عمومی_جهاد_کشاورری
http://tajpress.ir/fa/News/21203/پروتئین-موجود-در-دانه-های-کینوا-بسیار-بیشتر-از-پروتئین-جو،-ذرت،-چاودار،-برنج-و-نزدیک-به-میزان-پروتئ
بستن
چاپ