جواد پور مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی یزد:
پروتئین موجود در دانه ­های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است
پنجشنبه 19 آبان 1401 - 18:52:29
خبرنگار : فرخنده تاج آبادی
تاج پرس/یزد
جواد پور با بیان اینکه کینوا گیاه صنعتی است که با توجه به دارا بودن عناصر غذایی بالا، به #خاویار_گیاهی معروف شده است تصریح کرد: این محصول در صنایع غذایی مصرف دارد و مهمترین مزیت آن این است که گلوتن ندارد و کسانی که به آرد گندم حساسیت دارند می‌توانند از آن استفاده کنند. 
پروتئین موجود در دانه ­های کینوا بسیار بیشتر از پروتئین جو، ذرت، چاودار، برنج و نزدیک به میزان پروتئین گندم است میزان کربوهیدرات، فیبرهای مغذی و محلول دانه­ های کینوا نیز نزدیک به میزان این ترکیبات در گندم است اگرچه میزان چربی آن بیشتر از این غلات بوده و می­تواند به عنوان یک منبع غنی از چربی استفاده شود. همچنین دانه­های کینوا غنی از انواع ویتامین مانند ویتامین E، ویتامین C، ریبوفلاوین (B2)، پیریدوکسین (B6) است. علاوه بر این، دارای کلسیم، منیزیم، آهن، مس و روی نیز است.
مجموع اراضی قابل کشت استان یزد 170 هزار هکتار است که 113 هزار و 760  هکتار آن زیرکشت قرار دارد و از این مقدار سطح زیرکشت  32 هزار و 669 هکتار ( 29 درصد) به کشت محصولات زراعی و بقیه به محصولات باغی اختصاص دارد که حدود 70 هزار کشاورز، دامدار و بهره بردار در تولید محصولات کشاورزی ، باغی ، گلخانه ای و دامی استان فعال هستند.  #روابط_عمومی_جهاد_کشاورری

http://tajpress.ir/fa/News/21203/پروتئین-موجود-در-دانه-­های-کینوا-بسیار-بیشتر-از-پروتئین-جو،-ذرت،-چاودار،-برنج-و-نزدیک-به-میزان-پروتئ
بستن   چاپ