حاتمی پور نظارت بر بهداشت و بازرسی گوشت قرمز و سفید و فرآورده های خام دامی را از وظایف اداره دامپزشکی برشمرد و افزود: بازرسان دامپزشکی به عنوان متولیان اصلی حفظ بهداشت و امنیت غذایی موظفند ضمن انجام بازدید های منظم و دوره ای از واحدهای تولید و عرضه فراورده های خام دامی و بررسی شرایط بهداشتی آن ها، اقدام به شناسایی تخلفات و تذکر به صاحبان این مراکز نموده و رفع این موارد را پیگیری نمایند.
وی گفت: هدف از انجام بازرسی های مستمر و روزانه را حصول اطمینان همشهریان محترم از سلامت فرآورده های خام دامی بر شمرد و گفت: در این راستا همکاری مردم با اداره دامپزشکی در برخورد با متخلفان بهداشتی، امری ضروری و زمینه ساز امنیت غذایی و سلامت جامعه می باشد.
حاتمی پور در پایان از شهروندان خواست تا در هنگام خرید به داشتن برچسب حاوی کد بهداشتی از دامپزشکی، تاریخ تولید، انقضاء و شرایط نگهداری محصول دقت نظر لازم را داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در این خصوص، مراتب را به منظور پیگیری در اسرع وقت از طریق تماس باشماره ارتباط مردمی 1512 و 36287961 به اداره دامپزشکی شهرستان گزارش نمایند.