ویژگی های یک نان خوب
سه شنبه 23 آبان 1402 - 10:04:09
خبرنگار : فرخنده تاج آبادی /مدیر مسئول علیرضا تاج آبادی
|
|
تاج پرس/یزد دکتر سیدعلی خدایی افزود: فرآوری صحیح خمیر نان باید به صورت طبیعی انجام و رطوبت خمیر گرفته شده باشد. وی اظهار داشت: نان در هنگام پخت باید با حرارت ملایم پخته شود و سوخته نباشد،همچنین نباید موقع برش خوردن کش بیاد و حجیم و خمیری نباشد تا قدرت هضم بالایی داشته باشد. دکتر خدایی در ادامه افزود: استفاده از رازیانه ، کنجد، زیره، سیاهدانه ، سبزیجات خشک و … در تهیه نان، صرفاً جهت مزه دار شدن نیست، بلکه سبب بهبود کیفیت نان می شود. وی تصریح کرد: نان های سبوس دار مانند نان های تنوری و سنگک از کیفیت بهتری نسبت به سایر نان ها برخوردار هستند. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد:
http://tajpress.ir/fa/News/29431/ویژگی-های-یک-نان-خوب
|