بزرگنمایی:
کنفرانس بین المللی ژنتیک و ژنومیکس انسانی که از روز چهارشنبه دهم آذرماه جاری به صورت مجازی در دانشگاه یزد آغاز شده بود، عصر پنجشنبه یازدهم آذرماه با ارائه آخرین دستاوردهای این حوزه از سوی متخصصان، به کار خود پایان داد.
تاج پرس/یزد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد: مدیرگروه زیست شناسی دانشگاه و دبیر این کنفرانس در برنامه اختتامیه گفت: کنفرانس بین المللی ژنتیک و ژنومیکس انسانی در روزهای 10 و 11 آذر ماه 1400 به فضل الهی و به همت گروه زیست شناسی دانشگاه یزد با مشارکت دانشگاههای "آلگارو پرتغال و سچینوف روسیه" ، با هدف گرد هم آوردن متخصصان و اندیشمندان برجسته دانشگاهی ، پژوهشگران و دانشجویان داخل و خارج کشور برای تبادل تجربیات و ارائه نتایج تحقیقات ارزشمند خود در حوزه های گوناگون ژنتیک و ژنومیکس انسانی به صورت مجازی برگزار شد.
دکتر محمدمهدی حیدری این گردهمایی را فرصتی مغتنم و کم نظیر برای ارتباط بیشتر متخصصان، پزشکان و دانشجویان برای تبادل نظر درباره به روزترین راه حل ها، دستاوردها و نوآوریها و همچنین موانع راه موجود درعلم ژنتیک و ارائه آخرین دستاوردهای روز دنیا برشمرد.
وی مهمترین اهداف این کنفرانس که تلاش برای تحقق آن در جریان است را بهره گیری از ظرفیت علمی کشور برای یافتن پاسخ پرسش های اساسی علم ژنتیک، دستیابی به آخرین یافته های پژوهشی، موج آفرینی و جریان سازی فکری در رابطه با یافتن موضوعات نو و راه حلها و ایجاد بستری مناسب برای پژوهشگران برای ارائه یافته های تحقیقاتی و فرصت سازی برای پژوهشگران جوان به منظور آشنایی با مسائل روز و موضوعات اساسی ژنتیک و ژنومیکس انسانی برشمرد.
به گفته دکتر حیدری در طول مسیرثبت نام و برگزاری این کنفرانس استقبال و مشارکت فعال و قابل توجه صاحب نظران، متخصصان، دانشجویان و همچنین ارتقای کیفی مقالات واصله بسیار دلگرم کننده بود.
مدیرگروه زیست شناسی دانشگاه یزد در ادامه با اظهار امیدواری از تداوم برگزاری اینچنین کنفرانس هایی که باعث رونق بیشتر علم و افزایش همکاری های علمی تحقیقاتی می شود ازحمایت مسئولان دانشگاه یزد، اعضای کمیته علمی و زحمات بی وقفه دکتر مهری خاتمی، دبیر علمی، دکتر ریحانه چمنی، دبیر اجرایی، دکتر محمد فلاحتی، مسئول روابط بین الملل، دکتر سیدمحمد مشتاقیون، مسئول رابطان استانی و تمامی اعضای کمیته اجرایی، دفتر همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم و ستاد توسعه زیست فناوری و شرکت های فعال در حوزه زیستی، تشکر و قدردانی کرد.
به گفته دکتر حیدری، کمیته علمی کنفرانس ازتاریخ 1 خرداد 1400 تا 30 آبان شروع به دریافت مقالات کرد و تا 30 آبان ماه بیش از 800 نفر ثبت نام کرده و 460 مقاله نیز برای داوری ارسال شده که از آن تعداد 415 عدد به صورت ارائه پوستر و 29 عدد به صورت ارائه سخنرانی پذیرفته شد.
وی افزود: 10 سخنران خارجی از کشورهای نیوزلند، برزیل، روسیه، پرتغال، چین، فرانسه و آمریکا و 7 سخنران داخلی از بهترین مراکز علمی ایران در این دو روز همراه با کنفرانس بودند و علاوه بر سالن اصلی، به صورت موازی در 3 اتاق مجازی 5 سخنران خارجی از کشورهای پرتغال، سوئیس، هند و پاکستان و 7 سخنران داخلی به ایراد سخنرانی های خود پرداختند. همچنین برگزاری کارگاه های تخصصی با محوریت موضوعات مختلف ژنتیکی از برنامه های جانبی این کنفرانس بوده است.
دبیر علمی کنفرانس نیز با قدردانی از تلاش ها و زحمات همراهان برگزاری این رویداد علمی، اظهار داشت: کمیته علمی و داوران کنفرانس بین المللی ژنتیک و ژنومیکس انسانی پس از بازنگری تخصصی و دقیق ازمجموع 415 پوستر، 3 پوستر از بخش اصلی کنفرانس و 3 پوستر از جشنواره دانشجویی را حائز شرایط لازم برای کسب عناوین برتر اعلام کرد.
دکتر مهری خاتمی در ادامه افزود: تندیس کنفرانس و تقدیرنامه پوستر برتر به دکتر سینا مظفری جوین از دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعلق گرفت. تقدیر نامه پوستر های برگزیده رتبه های دوم و سوم نیز به ترتیب به صدیقه جلالی از دانشگاه گیلان و یوسف سعیدی هنر از دانشگاه شهیدبهشتی تهران تقدیم می شود.
تندیس کنفرانس و تقدیرنامه پوستر برتر به مهسا پالیزکاران یزدی از موسسه علوم پزشکی وارستگان تعلق گرفت و همچنین تقدیر نامه پوستر های برگزیده رتبه های دوم و سوم به ترتیب به رقیه کریمی از دانشگاه تربیت مدرس و زهرا سادات موسوی از دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تقدیم می شود.
در بخش داوری سخنران برتر نیز تندیس کنفرانس و تقدیرنامه سخنرانی برتر به دکتر زهرا فروزنده از دانشگاه علوم پزشکی تبریز تقدیم می شود.
- شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۸:۱۳
- ۴۷۳ بازدید
- منبع: خبرنگار : فرخنده تاج آبادی