معاون سازمان مدیریت و برنامهریزی استان:
بزرگنمایی:
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در نشست پیگیری الگوی کشت استان که صبح روز گذشته در سالن احرامپوش این سازمان برگزار شد بر الزام کشور مبنی بر تصویب سند ملی و استانی الگوی کشت تاکید کرد.
تاج پرس/یزد
هدف ازاین نشست ارایه نتایج در کارگروه تخصصی اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری شورای برنامهریزی و توسعه استان با حضور نمایندگانی از سازمان جهاد کشاورزی، شرکت آب منطقهای یزد، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان برگزار شد. دکتر جعفر رحمانی معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در این نشست با توجه به بحران منابع آبی در کشور و علیالخصوص در استان یزد بر الزام کشور مبنی بر تصویب سند ملی و استانی الگوی کشت تاکید کرد و گفت: نیاز است تا وضع موجود الگوی کشت در مناطق مختلف استان بررسی شود.
دکتر جعفر رحمانی با اشاره به گزارشهای کارشناسی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، تناسبهای کشت و اقیم، کشت و ظرفیت حاصلخیزی، کشت و ظرفیتهای کمی و کیفی منابع آب و کشت و ظرفیت عرضه و تقاضا(کشش بازار) را چهار عامل پایهای موثر در الگوی کشت معرفی کرد.
دکتر رحمانی با توجه به طرحهای الگوی کشت در قوانین بودجه سنواتی کشور، اظهار داشت: تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت و معیارهای فنی تولید محصولات سالم و ارگانیک در برنامههای پنجم و ششم توسعه کشور و تهیه الگوی کشت ملی منطقهای و طراحی و اجرای الگوی کشت از سال 1396 تا 1399 در قانون بودجه کشور دارای ردیف اعتبار بوده است.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خواستار اقدام سازمان جهاد کشاورزی برای تصویب سند ملی الگوی کشت در کشور شد و افزود: دولت نیز باید منابع مالی هدایت شده را در قالب بودجه سنواتی به شکل هدفمند پیشبینی و تخصیص دهد.
در پایان اعضای حاضر در این نشست به ارایه گزارش برنامههای کاری خود با محوریت الگوی کشت استان پرداختند و خواستار تصویب این الگو در مجامع ذیربط و قانونی و ضمانت اجرایی آن در استان شدند.
- پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۷:۳۷
- ۱۸۳ بازدید
- منبع: خبرنگار : فرخنده تاج آبادی