مدیرکل دامپزشکی استان یزد:
در سیل اخیر استان جمعیت دامی به طور خاص در شهرستان های ابرکوه، خاتم و مروست دچار صدمات فراوانی شدند
گزارش - اقتصادی - کسب وکارهای ایرانی - حقوق وقوانین شهروندی
بزرگنمایی:
مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت : خوشبختانه اقدام سریع توانست نقش بسیار خوبی در کنترل جمعیت دامی استان ایفا کنند.
علی فاتحی نیا به مناسبت شروع هفته دامپزشکی در جمع اصحاب رسانه استان یزد با اشاره به نقش و جایگاه بالای اداره کل دامپزشکی در تامین امنیت غذایی مردم بیان نمود: تمامی فرآورده های دامی از مزرعه تا سفره تحت نظارت و بازرسی ناظران این اداره کل قرار دارد و با نظارت صورت گرفته این اطمینان را به مردم می دهیم که فراورده های دامی که دارای مهر و لیبل این اداره کل باشد به طور قطع سالم بوده و بدون هیچ گونه استرس و نگرانی می توانند آن را مصرف کنند.
وی با تاکید بر اینکه کارمندان ادارات تابعه این اداره کل برای جلوگیری از آسیب وارد آمدن به امنیت غذایی استان سختی های فراوانی را تحمل و برخی از انها در این مسیر به علت ارتباط با انواع بیماری های مشترک، دچار صدمات جسمی و روحی شده اند تصریح کرد: در سیل اخیر استان یزد، جمعیت دامی استان به طور خاص در شهرستان های ابرکوه، خاتم و مروست دچار صدمات فراوانی شدند که در این زمینه بلافاصله پس از وقوع سیل اکیپ های واکنش سریع این اداره کل در مناطق حادثه دیده حاضر و به ارائه خدمات به دام ها پرداختند و در مدت یک هفته توانستند 20 هزار راس دام را به صورت رایگان ویزیت کنند و مانع تلف شدن این تعداد دام شوند.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد ادامه داد: خوشبختانه این اقدام سریع توانست نقش بسیار خوبی در کنترل جمعیت دامی استان ایفا کنند.
فاتحی نیا یکی از اقدامات این اداره کل را به مناسبت هفته دامپزشکی، اعزام گروه های جهادی به شهرستان های سیل زده استان ذکر و خاطرنشان کرد: در هفته جاری 10 اکیپ عملیاتی دامپزشکی به این 3 شهرستان اعزام و توانستند انواع خدمات درمانی را قالب ویزیت، مشاوره، واکسن و... برای 50 هزار راس دام به صورت رایگان انجام دهند که این خدمت کمک بزرگی به مردم این مناطق به ویژه عشایر خواهد بود.
وی با اشاره به فعالیت 9کشتارگاه صنعتی و سنتی و 5 کشتارگاه طیور در استان یزد ابراز داشت: کارشناسان و ناظران بهداشتی در یک سال گذشته بر روند تولید بیش از 118هزار تن گوشت قرمز و 38هزار تن گوشت سفید نظارت داشته اند و با انجام 2 هزار نمونه برداری توانستند بیش از 68 هزار و 586 کیلوگرم گوشت غیر قابل مصرف را از چرخه توزیع خارج ندارد.
وی عنوان کرد: شیوع تب برفکی یکی از نگرانی های اصلی دام داران استان بود که به علت فراگیری و سرعت انتشار ان می تواند خسارت های مالی غیر قابل جبرانی به دامدار وارد کند که خوشبختانه با اقدامات انجام شده و برای جلوگیری از هر گونه حادثه ای در 6 ماه اول سال بیش از90 هزار دام سنگین استان در زمینه مقابله با این بیماری واکسینه و در 6 ماه دوم نیز برنامه واکسیناسیون در دستور کار این اداره کل است.
فاتحی نیا یکی دیگر از اقدامات این اداره کل را واکسیناسیون حیوانات برای جلوگیری از انتقال بیماری بیان نمود.
- جمعه ۱۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰:۵۹
- ۱۸۶ بازدید
- منبع: فرخنده تاج آبادی