بزرگنمایی:
با همکاری دیگردستگاه های استان، گام جدید استاندارد یزددر بهبود کیفیت نان مردم برداشته شد.
تاج پرس/یزد
به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی استاندارد استان یزد، جلسه تخصصی کارگروه آرد و نان استان یا هدف استفاده از آرد کامل و بهبود کیفیت نان با حضور نماینده ویژه استاندارد، نمایندگان فرمانداری، مدیرکل استاندارد، نمایندگان ادارات غله و معاونت غذا و دارو و مدیران و مسئولان کارخانجات آرد استان در سالن ولایت فرمانداری شهرستان یزد برگزار شد.
برپایه این گزارش در این جلسه ابتدا ضمن ارائه توضیحات توسط اعضاء به اهمیت استفاده از آرد کامل در تهیه انواع نان مورد مصرف در سفره مردم پرداخته شد.
مدیرکل استاندارد استان یزد در این نشست گفت: برای تهیه آرد کامل از تمامی قسمت¬های دانه گندم، شامل سبوس، جوانه و اندوسپرم استفاده می¬شود، به همین دلیل این محصول، ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر آردها دارد.
حمید مطهری افزود: از آنجا که املاح، ویتامین¬های گروه B و مواد سلولزی در آرد کامل بیشتر است، مصرف نان تهیه شده از این نوع آرد، می¬تواند بر سلامت جامعه اثرات سودمندی داشته باشد.
وی ادامه داد:آرد کامل به دلیل دارا بودن سبوس زیاد، رنگ تیره¬تری نسبت به دیگر آرد ها دارد، ولی کیفیت و ماندگاری نان تهیه شده از آن بهبود ¬یافته، ضمن این که عطر و طعم این نوع نان منحصر به¬فرد است.
این مسئول گفت: در خصوص تجدید نظر وبازنگری استاندارد¬های گندم، آرد و نان با هدف احیاء نان کامل، توسط سازمان ملی استانداردایران اقداماتی انجام شده است، ضمن این که می دانیم درخصوص امکان تولید این آرد توسط کارخانجات تولیدی استان، چالش ها و مشکلاتی هم وجود دارد.
مطهری افزود:امید است با تعامل و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی استان و کارخانجات تولید آرد شاهد افزایش استفاده از آرد کامل نان به¬عنوان قوت غالب مردم باشیم و بتوان گامی در بهبود کیفیت تغذیه و افزایش سلامت مردم استان برداشت.
شایان ذکر است، در پایان نیز بازدید مشترکی از یک واحد نانوایی سنگک انجام و کیفیت نان تهیه شده با آرد کامل نسبت به نان سفید (با سبوس کمتر) بررسی شد.
- چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۱:۵۸
- ۱۱۸ بازدید
- منبع: خبرنگار : فرخنده تاج آبادی /مدیر مسئول علیرضا تاج آبادی