آخرین مطالب

آغاز طرح آجر به آجر/ ساخت 30 درصد مدارس توسط خیرین/ جابه جایی یک میلیارد فایل در شبکه شاد استخدامی

آغاز طرح آجر به آجر/ ساخت 30 درصد مدارس توسط خیرین/ جابه جایی یک میلیارد فایل در شبکه شاد

  بزرگنمایی:
وزیر آموزش و پرورش با حضور در برنامه "سیمای خانواده" شبکه یک سیما از آغاز اجرای طرح آجر به آجر از این هفته خبر داد و افزود: بیش از ۳۰ درصد فضاهای آموزشی توسط خیرین مدرسه ساز احداث شده است.

تاج پرس/تهران
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت،
شنبه محسن حاجی میرزایی با حضور در برنامه "سیمای خانواده" شبکه یک سیما با تبریک میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه رمضان، اظهار کرد: از ماه رمضان خاطرات شیرینی دارم از افطار تا سحر فرصت بسیار ارزشمند و معنوی است.

حاجی میرزایی با گرامیداشت روز خیرین به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که روز میلاد حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام را به واسطه بذل و بخشش بسیار آن حضرت روز تکریم خیرین نامیده‌اند، اشاره و تصریح کرد:  قبل از شیوع کرونا در  مراسم اجتماع خیرین در مشهد مقدس حضور یافتم، در آنجا با شنیدن حرف‌های خیرین به حال خوش آنها غبطه خوردم و آرزو کردم جای یکی از این افراد خیر و عاشق به کار مدرسه سازی باشم زیرا افراد از باب اشتیاق و مسئولیت پذیری در این امر اجتماعی وارد می‌شوند.

وی با تبریک روز خیرین، حضورشان را در نظام تعلیم و تربیت راهگشا دانست و اضافه کرد: امیدوارم گام‌های آنان در عرصه مدرسه سازی و مشارکت در امر تعلیم و تربیت بادوام تر و فراوان تر باشد.

اجرای طرح آجر به آجر از این هفته

وزیر آموزش و پرورش از فعالیت30 هزار خیر حقیقی و حقوقی خبرداد و خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد جامعه علاقمند هستند تا با سرمایه‌های خُرد وارد  عرصه خیری شوند لذا ما تلاش داریم تا زیرساخت این موضوع را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: برای فراهم کردن شرایط مشارکت بیشتر افراد، و اینکه هر فرد حداقل بتواند با یک آجر در سال، ماه و یا هفته به مدرسه سازی بپردازد طرح "آجر به آجر" را  از این هفته اجرایی می‌ کنیم .

عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: مدرسه تنها یک ساختمان نیست بلکه یک فرهنگ است، زیرا  مدرسه کانون تحول و عرصه آماده کردن انسان‌ها برای زندگی بهتراست.

وی از ساخت 30 درصد فضاهای آموزشی توسط خیرین خبر داد و افزود: با توجه به گستردگی کشور هرچند دولت با تمام ظرفیت وارد مدرسه سازی شده است اما بازهم ما نیازمند مشارکت خیرین در این امر خداپسندانه هستیم. البته هر طرحی را که خیرین تا سقف 40 دصد تعهد کنند دولت آن طرح را تکمیل خواهد کرد.

رشد 4 برابری اعتبارات نوسازی مدارس

حاجی میرزایی از 4 برابر شدن اعتبارات نوسازی خبرداد و اظهارکرد: همچنان نیازمند مدرسه سازی هستیم، البته اگر از مدرسه سازی بی نیاز هم بشویم باز به حضور خیران در عرصه تعلیم و تربیت نیازمندیم.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره رئیس فقید جامعه خیرین گفت: به همت مرحوم حافظی از سال 77 بنیان جامعه خیرین گذاشته شد  و تا امروز این بنیان بسیار استوارتر شده و انشاالله استوار خواهد ماند زیرا کار خیر در فرهنگ جامعه ما نهادینه شده است.

نظام تعلیم وتربیت مقدمه ورود به دانشگاه نیست

وزیر آموزش و پرورش این موضوع که نظام تعلیم و تربیت مقدمه ورود  افراد به آموزش عالی است را تصوری غلط عنوان و اعلام کرد: کارکرد واقعی نظام تعلیم و تربیت، آماده سازی دانش‌آموزان برای ورود به زندگی و عرصه‌های اجتماعی است لذا از گذشته اشتغال و موقعیت اجتماعی بر پایه تحصیلات تکمیلی بنا شد در حالی که ماموریت آموزش و پرورش ماموریت کامل است و آن آماده کردن افراد برای بهتر زیستن است بنابراین آموزش و پرورش در این زمینه گام‌هایی برداشته و اقداماتی انجام داده است.

وی با اشاره به ساحت‌های ششگانه تربیتی سند تحول اظهار کرد: افراد باید به لحاظ اخلاقی، اعتقادی، هنری، زیبایی، تربیت بدنی و... تربیت شوند بنابراین در سند تحول انسان، یک موجود چندوجهی دیده شده که همه وجوه او باید به یک اندازه تقویت و رشد یابند، لذا دانش آموز باید مهارت‌های ارتباطی، فکر کردن و حل مسئله را داشته باشد تا ما از وضع موجود به سمت  وضع مطلوب حرکت کنیم.

دیپلم باید مجموعه ای از توانمندی ها باشد

عضو کابینه تدبیر و امید خاطرنشان کرد: دیپلم باید قیمتی شود نباید دیپلم فقط مجوز ورود به مراکز آموزش عالی باشد بلکه اخذ مدرک دیپلم برای افراد به معنی فراگیری تمام مهارت‌های اجتماعی و فردی و مجموعه‌ای از توانمندی‌ها باشد .

وی از اجرای طرح هر دانش آموز یک مهارت از سال تحصیلی آینده خبر داد و تصریح کرد: طرح "مدرسه خوانا" در دوره ابتدایی با تقویت مهارت خواندن، نوشتن و حساب کردن در مدارس در حال اجراست.

حاجی میرزایی افزود: با شکل گیری نظام رسمی تعلیم و تربیت، خانواده‌ها امر تربیت را به نظام رسمی واگذار کردند البته شیوع کرونا و تعطیلی مدارس باعث شد تا  بار دیگر خانواده در کار تعلیم و تربیت دانش آموزان در کنار مدرسه و معلمان قرار گیرند و ارتباط بین اعضای خانواده نیز بیش از پیش برقرار شود .

وی گفت: در دوران کرونایی معلمان کارستان کردند، و از هیچ کوششی در زمینه آموزش دانش آموزان دریغ نکردند بسیاری ازآنها از امکانات خود برای آموزش دانش آموزان استفاده کردند تا آموزش تعطیل نشود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آغاز آموزش‌های تلویزیون از هفته اول اسفند ماه 98،  ادامه داد: از آنجایی که آموزش‌های تلویزیونی یک طرفه بود و امکان تعامل با دانش آموز وجود نداشت تدابیری در این زمینه اندیشیدیم که مهمترین آنها راه اندازی شبکه آموزشی دانش آموزان ( شاد ) بود.

وی اظهار کرد:  نظام‌های تعلیم و تربیت جهان به سمت آموزش‌های الکترونیکی و مکمل رفته است و ما هم باید به این سمت برویم، بنابراین علیرغم وجود مدرسه تلویزیونی باید بستر آموزش‌های الکترونیکی با امکان تعامل بین دانش آموز و معلم مهیا می شد کرونا ما را به انجام آن تشویق کرد.

عضویت 12 میلیون دانش آموز در شبکه شاد

عضو کابینه تدبیر و امید با اشاره به ظرفیت‌های شبکه شاد، ادامه داد: تاکنون 12 میلیون دانش‌آموز، 98 درصد مدیران و بیش از 80 درصد معلمان عضو شبکه شاد شده‌اند و حدود یک میلیارد فایل نیز در این محیط امن و اختصاصی آموزش و پرورش، مبادله شده است.

وی راه اندازی شاد را یک رزمایش عنوان کرد و گفت: ممکن است در سال تحصیلی آتی بازهم  با کرونا روبه‌رو شویم، آن وقت نمی‌توانیم بگوییم غافلگیر شدیم لذا باید از هم اکنون مشکل آموزش در صورت تعطیلی مدارس را حل کنیم بنابراین راه‌حل‌های متفاوتی برای پاسخگویی به نیازهای آموزشی طراحی کردیم که مهمترین آنها شبکه شاد است و به سرعت در حال حل مشکلات هستیم.

حاجی میرزایی مهمترین دغدغه خانواده‌ها را بازگشایی مدارس دانست و افزود: به خانواده‌ها اطمینان می‌دهم که اولویت اول ما سلامت  دانش آموزان است لذا کاری که با پروتکل‌های بهداشتی ناسازگار باشد انجام نمی‌دهیم البته در جلسه فردای ستاد ملی مدیریت کرونا درباره وضعیت مدارس تصمیم گیری خواهد شد.

وی در خصوص برگزاری امتحانات دانش آموزان اظهار کرد:  امتحانات از تمام محتوای درسی خواهد بود بنابراین تا هرزمانی لازم باشد برای ادامه آموزش برنامه‌ریزی خواهیم کرد البته  اولویت ما برگزاری حضوری امتحانات است اما اگر این امکان وجود نداشته باشد امتحانات را غیرحضوری برگزار می‌کنیم.

برگزاری حضوری امتحانات به نفع خود دانش آموز است

وزیر آموزش و پرورش افزود: درباره پایه دوازدهم تصمیم گیری نهایی شده است‌ و امتحانات از 17 خرداد آغاز وتا هفته اول تیر ماه ادامه می‌یابد و دانش آموزان برای شرکت در کنکور سراسری در دهه اول مردادماه آماده می‌شوند.

وی تصریح کرد: تاکید ما برای برگزاری امتحانات حضوری به خاطر جلوگیری از تضییع حقوق دانش آموزان است تا هریک به آنچه برای آن تلاش کرده‌اند دست یابند.البته با رعایت فاصله گذاری و افزایش پایگاه‌های امتحانی، امتحانات را حضوری برگزار کنیم هرچند اگر در آن زمان وزارت بهداشت صلاح دیگری بداند قطعا ما نیز به آن عمل می‌کنیم


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مهدی طارمی در اینتر ماندنی شد

لیست بیمه شدگان فعال بیمه تامین اجتماعی صندوق اعتباری هنر

آشنایی خبرنگاران و اطلاع‌رسانی مناسب به مردم از فعالیت‌های صورت‌گرفته توسط شهرداری

پیام ،عکس وشعربرای تبریک روزمادرروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)

جدول لیگ برتر بعد از شکست پرسپولیس در برابر مس رفسنجان

جزئیات تغییر ساعت کاری کارکنان تهران اعلام شد

تاریخ‌سازی پسران هاکی ایران در جهان+ اسامی

جدول لیگ برتر بعد از تساوی استقلال در برابر آلومینیوم

اولین گردهمایی کشوری اندیشکده ها و اندیشمندان در استان یزد

قنات قدیمی ترین مدل حکمرانی در سیستم های حاکمیتی ایران بوده است

شهروندان و همکاران صنعت آب را به مشارکت در پویش(دو درجه کمتر)دعوت کرد

کسب رده موفق توسط نمایندگی ولی فقیه در سپاه الغدیر استان یزد

نقش آفرینی ثبت احوال در تصمیم گیری های کلان با هشدارهای جمعیتی و ارائه آمارهای تحلیلی

هدف اصلی سازمان بهبودشبکه حمل و نقل شهری وگسترش ناوگان است

استان یزدرتبه اول کشوری را به لحاظ طرح‌های سرمایه‌گذاری بخش گردشگری دارد

برترین دروازه بان‌های سال 2024

قیمت خودرو امروز 27 آذر 1403 / خودرو چینی کله پا شد +جدول

حقوق کارمندان، بازنشستگان و سربازان تغییر کرد

اعضای هیات امنای خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب شدند

رفع موانع و تسهیل گری زیست بوم استارتاپی استان

اقدامات اثرگذار درکاهش تلفات جانی درمحورهای مواصلاتی استان

سومین دوره لیگ برتر تیمی دارت کارگران کشور

شناسایی تعدادی از دانش آموزان توانمند از طریق تعریف طرح پژوهشی

جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشکده توسعه فناوری دانشگاه آزاد اسلامی: نگاهی به چالش‌های آموزش عالی

نماینده ی جدید مدیران مسئول درهیات نظارت برمطبوعات مشخص شد

اجرای طرح‌های پژوهشی، آموزشی ، مطالعاتی بین خانه فناور محیط زیست و پارک علم و فناوری یزد

یزدجزو پنج استان صنعتی کشور به لحاظ مصرف گاز است

اولین جشنواره سراسری هنرهای تجسمی دانشجویان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد

نمایشگاه ثمره نوآوری و تلاش بی‌وقفه جوانان استان است

غذای سالم موجب سلامت جسم و روان می‌شود

خاک مظلوم‌ترین مولفه طبیعت که باید به آن توجه ویژه‌ای شود

اکنون شش هزار و 200 دانشجو در 107 مقطع تحصیلی از رشته‌های بهیاری و بهورزی درحال آموزش هستند

تأکید بر اهمیت الگوپذیری از شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س)

بیمه «فرهنگ و هنر» عنوانی که از این پس اعضای صندوق اعتباری هنر و هنرمندان با آن بیمه می‌شوند

احداث ساختمان اداری آستان قدس رضوی به مساحت 2467/43 متر مربع در شهرستان بهاباد

سنددار شدن رودخانه ای به مساحت 2520 متر مربع در استان

اصلاح و بازسازی حدود 2 هزار متر از خط انتقال مجتمع آبرسانی امام حسین(ع)

بیماران نیازمند به خون را در فصل سرما از یاد نبریم

ثبت نام یک هزار و661 نفر برای شرکت در دوازدهمین آزمون فراگیر استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان یزد

بیشترین خسارت پرداختی بیمه در استان مربوط به تصادفات است

کشف یک تن انواع مواد مخدر در محورهای ورودی یزد

امکان دریافت گواهی‌نامه مالکیت ملک در سامانه کاتب فراهم شد

ترویج فرهنگ اهدای خون در بین جوانان و بانوان و خانواده ها

مشارکت اکثر بهره‌برداران یزدی در سرشماری کشاورزی

توسعه اقتصادی استان با تمرکز بر مسائل زیست محیطی،حفظ منافع نسل‌های آینده

تدوین استاندارد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری استان تشریح شد

گامی موثردر حوزه شرکت‌های مرتبط با هوش مصنوعی

برگزاری اولین همایش استانی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یزد

برگزاری اولین رویداد ورزشی کشوری در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه یزد