رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد:
بزرگنمایی:
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد در چهارمین نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان با بیان اینکه اهمیت کلیدی صنعت قطعهسازی و ماشینسازی در استان یزد بر هیچکس پوشیده نیست، این صنعت را از راهبردهای اساسی توسعه اقتصادی استان عنوان کرد وگفت: این مهم در برنامه تحولی یزدِنوین به خوبی دیده شده است.
تاج پرس/یزد
مجید دهقانیزاده در چهارمین نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان که برگزار شد؛ به مرور مصوبات نشست قبلی این ستاد پرداخت و گفت: مقرر است با هماهنگی نهادهای ذیربط، سه میلیون مترمکعب آب که بخش عمده آن از محل پساب است در اختیار کارگروه تسهیل جهت تامین منابع آبی واحدهای جدید صنعتی و معدنی در چارچوب سند توسعهای استان قرار گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با اشاره به برخی از چالشها و ظرفیتهای توسعه صنعت قطعهسازی و ماشینسازی استان، تاکید کرد: اهمیت کلیدی صنعت قطعهسازی و ماشینسازی در استان یزد بر هیچکس پوشیده نیست و این صنعت از راهبردهای اساسی توسعه اقتصادی استان به شمار میآید.
دهقانیزاده با بیان اینکه اهمیت این صنعت در سند آمایش سرزمین در سطح ملی جزء تقسیم کارهای کشور برای استان دیده شده است، بیان داشت: با توجه به بعد صنعتی استان یزد در حوزههای مختلف، صنعت قطعهسازی و ماشینسازی میتواند بسیار ارزشآفرین و ارزشزا در اقتصاد استان باشد.
دبیر ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان یزد به سازگاری بالای صنعت قطعهسازی و ماشینسازی با اقلیم استان اشاره کرد و افزود: این صنعت متناسب با نیازهای واقعی استان بوده و از حیث کم آببر بودن، عدم آلایندگی و از همه مهمتر جنس اشتغالی که میتواند فراهم کند مورد تاکید و توجه خاص تیم مدیریتی استان قرار دارد و در برنامه تحولی یزدِنوین به خوبی دیده و برنامههای متعددی برای عملیاتی شدن آن طراحی شده است.
دهقانیزاده در ادامه با ابراز تاسف از عدم پیشرفت قابل قبول برنامههای عملیاتی یزدِنوین در حوزه ماشینسازی و قطعهسازی علیرغم پیگیری و تلاشهای فراوان، بیان داشت: با شناسایی دلایل عدم توفیق این برنامه، مسیر استقرار خوشه قطعهسازی و ماشینسازی در نظر گرفته شده تا با نهاد سازی تغییر نگاه فرهنگی، طراحی مسیر درست و بکارگیری همه ظرفیتها، این صنعت بتواند نقش بسیار پرنگی در اقتصاد استان ایفا و به تکمیل زنجیره ارزش تولید فلزات اساسی کمک کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان از اشتغال بالغ بر 7 هزار نفری و ارزش افزوده بیش از 7 هزار میلیارد تومانی این صنعت در استان سخن گفت و ابراز امیدواری کرد که با ایجاد خوشه قطعهسازی و ماشینسازی در استان شاهد رشد قابل ملاحظهای در این آمار خواهیم بود.
به گفته دهقانیزاده، در حال حاضر در این حوزه هزار واحد صنفی و صنعتی مشغول به کار هستند که با مساعدت استان و همراهی این بخش میتوان تبدیل به قطب ماشینسازی و قطعهسازی در کشور شد.
به روابط عمومی سازمان
- جمعه ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸:۴۳
- ۴۶ بازدید
- منبع: خبرنگار : فرخنده تاج آبادی /مدیر مسئول علیرضا تاج آبادی