معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه یزد اعلام کرد:
بزرگنمایی:
در نشستی که باهدف برنامهریزی برای برگزاری چهارمین همایش ملی" پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها" در محل دانشگاه یزد برگزار شد، دبیر این همایش آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره را دهم اردیبهشتماه سالجاری اعلام کرد.
تاج پرس/یزد
دکتر محسن رفیعیان دبیر چهارمین همایش ملی" پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها" گفت: این همایش با محوریت شیوعشناسی، سببشناسی، آسیبشناسی و ارزیابی طرحهای پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها در محیطهای خانواده، مدارس، دانشگاهها، کاری و همچنین ارایه الگوهای مطلوب و تجارب مؤثر مرتبط با مداخلات و پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها در محیطهای خانواده، مدارس، دانشگاهها، کاری اعم از کارگری، اداری، نظامی برگزار میشود.
دکتر رفیعیان با اشاره به اینکه چهارمین همایش ملی" پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها" قرار است به همت دانشگاه یزد و با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برگزار شود، افزود: این همایش به صورت ملی بوده و قرار است روز چهارشنبه یازدهم خردادماه سال جاری برگزار شود که علاقمندان میتوانند در دو محور عمومی و ویژه در همایش ملی" پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها" شرکت کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد، آخرین مهلت ارسال آثار را دهم اردیبهشتماه سالجاری عنوان کرد و اظهار داشت: پس از دریافت آثار، داوری آغاز و نتایج آن در 20 اردیبهشت ماه جاری اعلام خواهد شد و برترینها نیز در روز همایش معرفی و تجلیل میشوند.
دکتر رفیعیان تصریح کرد: علاقه مندان به شرکت در چهارمین همایش ملی" پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها" میتوانند از طریق وب سایت این همایش به آدرس « www.ncopid.yazd.ac.ir/1401 » اطلاعات بیشتری را در این خصوص کسب کنند.
وی بهرهگیری از فناوری واقعیت مجازی، فناوری بازیهای برخط برای آموزش مهارتهای پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روانگردانها، استخراج مدل منطقی، مدل ریاضی و توسعه شبیهساز برای مداخلات حوزه پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روانگردانها، الگوی مدیریت شهری و پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها، تفاوت الگوی مصرف مواد مخدر و روان گردانها در مردان و زنان و برنامههای پیشگیرانه مرتبط با آن، نقش رسانه ملی در پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها، نقش پاندمی کرونا در افزایش اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها و برنامههای پیشگیرانه مرتبط با آن را از محورهای ویژه این همایش ذکر کرد.
وی با اشاره به برگزاری چهار پیش نشست ویژه استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاههای سراسر کشور و همچنین کارکنان معدن،گفت: چهار پیش نشست دیگر نیز در دستور کار قرار دارد و تا قبل از زمان برگزاری همایش برگزار خواهد شد.
محبوبه وفاییان، کارشناس فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یزد نیز در این نشست، بیان داشت: مواد مخدر یکی از آسیبهایی است که جامعه را دچار مشکلات متعددی میکند که بایستی با برنامهریزیهای لازم در جهت پیشگیری آن در جامعه گام برداریم.
وفاییان افزود: به منظور پیشگیری باید از ظرفیتهای مختلف از جمله هنرمندان، ورزشکاران، دانشگاهیان و ... استفاده کنیم زیرا از این طریق است که میتوانیم جامعه گسترده تری را تحت پوشش قرار داده و در جهت پیشگیری این آسیب اجتماعی سوق دهیم.
وی افزود: ما باید از ظرفیت دانشگاهها و به ویژه استادان به عنوان چهرههای فرهنگی در عرصه پیشگیری از مواد مخدر استفاده کنیم و تا زمانی که اقدامات ما در عرصههای فرهنگی پررنگ نشود نگاه ما میدانی خواهد بود.
کارشناس فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یزد، اذعان داشت: لشکر مبارز فرهنگی برای کاهش مصرف مواد مخدر نیاز به رزمنده دارد و ما باید برای حضور این رزمنده ها از این ظرفیتها استفاده کنیم.
عباس تیموری دبیر اجرایی چهارمین همایش ملی" پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها" یکی از مهمترین اهداف این همایش را استفاده از ظرفیتهای علمی و پژوهشی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از مصرف مواد مخدر جامعه عنوان کرد.
تیموری افزود: در این همایش سعی داریم از ظرفیت دستگاههای فرهنگی استان نیز استفاده کنیم و امیدواریم بتوانیم در نهایت خروجیهای مناسبی را به جامعه تحویل دهیم.
تیموری استفاده از ظرفیت رسانهها را یکی از راهبردهای اصلی در این همایش دانست و خاطر نشان کرد: امیدواریم بتوانیم خروجیهای این همایش را در قالب فعالیتهای رسانهای در جامعه ارایه دهیم.
- جمعه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲:۵۵
- ۲۳۵ بازدید
- منبع: خبرنگار :فرخنده تاج آبادی