آخرین مطالب

معاون سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی، امور حقوقی و مجلس در نشست خبری اعلام کرد

اجرای 2400 پروژه گردشگری با سرمایه‌گذاری 200هزارمیلیارد تومان استخدامی - اقتصادی - اخباربین المللی

اجرای 2400 پروژه گردشگری با سرمایه‌گذاری 200هزارمیلیارد تومان

  بزرگنمایی:
معاون سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی، امور حقوقی و مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «در حال حاضر ۲۴۰۰ پروژه گردشگری در سراسر کشور با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰۰هزارمیلیارد تومان در حال اجراست که عمده این سرمایه‌گذاری‌ها، آورده بخش خصوصی است.»

تاج پرس ،به نقل از وزارت میراث فرهنگی، حسین اربابی سه‌شنبه 23 مهر 98 در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، تصریح کرد: «شاید بزرگ‌ترین ایرادی که سرمایه‌گذاران در سال‌های گذشته از ما می گرفتند، موضوعات مرتبط با حمایت از آن ها بود، در این میان بزرگ‌ترین حمایتی که از سرمایه گذاران انجام دادیم، کاهش بروکراسی اداری و کوتاه شدن زمان صدور مجوزها و استعلام‌ها بود که صورت گرفته و میانگین 16 ماهه صدور مجوز امروز به کمتر از یک ماه رسیده و تلاش می‌کنیم این روند به کمتر از یک هفته کاهش یابد.»

او ادامه داد: «در این میان، در حوزه حقوقی نیز اتفاقات بسیار خوبی روی داده است.  در دو سال گذشته بیش از 20هزار نامه حقوقی را پاسخ دادیم که عمده این نامه‌ها فرآیند کارشناسی می‌خواست. کارشناسان این معاونت در این مدت در جلسات متعدد دادگاه شرکت کرده‌اند و اکنون خوشبختانه با تلاش‌های صورت‌گرفته تخریب‌های میراثی به‌شدت کاهش یافته و در برخی از استان‌ها این اتفاق تقریباً به صفر رسیده است که مهم‌ترین نمونه آن شهر یزد است.»

اربابی گفت: «در حوزه سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد نیز شاهد اتفاقات بسیار خوبی در دو سال گذشته بوده‌ایم. سمن‌ها وظیفه دیده‌بانی خود را به‌خوبی انجام داده‌اند و شاهد فعالیت‌های بسیار خوبی از سوی سمن‌ها هستیم.»

او در ادامه این نشست خبری و در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درخصوص جذب سرمایه‌گذاران، گفت: «در جذب سرمایه گذاران دو بعد داخلی و خارجی داریم، در بعد خارجی با وجود پروژه ایران‌هراسی از سوی آمریکایی‌ها، استقبال از حوزه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری بسیار خوب و بی‌سابقه است. چند هفته پیش شاهد خبر خوش رتبه دوم ایران در سرعت رشد گردشگری بودیم که نشان‌دهنده ظرفیت بالای ایران در حوزه گردشگری است.»

معاون سرمایه‌گذاری افزود: «امروزه شاهد این هستیم که اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ساخت اقامتگاه‌های بوم‌گردی روی داده است،  از جمله می‌توان به بوم‌گردی‌ها و بوتیک‌هتل‌ها اشاره کرد که نشان‌دهنده اطمینان به حوزه گردشگری است.»

 

90درصد پروژه‌های گردشگری، آورده بخش خصوصی است

اربابی گفت: «در حال حاضر بیش از 2400 پروژه گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری بالغ بر 200هزار میلیارد تومان در حال اجرا است که 90درصد این سرمایه‌گذاری آورده بخش خصوصی است و تنها 10 درصد آن تسهیلات ارائه شده است. این در حالی است که شاهد سرمایه‌گذاری در حوزه استارت‌آپ‌های گردشگری هستیم که حتی سرمایه گذاران خارجی نیز به حوزه ورود پیدا کرده‌اند. بسته‌های سرمایه‌گذاری چند زبانه توسط سفارتخانه‌های ما در کشورهای مختلف ارائه می‌شود.»

 

نیازمند تغییر نگرش به حوزه گردشگری هستیم

او در پاسخ به سوال دیگری در خصوص ارتقای بودجه بعد از تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه و تاثیر آن در تامین زیرساخت‌های گردشگری نیز گفت: «یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما در حوزه گردشگری نیازی است که به تغییر نگرش به این حوزه احساس می‌شود، هنوز نگاه ما به نفت است و نیازمند این هستیم که نگرش همه بخش‌ها از جمله حاکمیت به بخش گردشگری تغییر کند. برای ایجاد یک شغل در حوزه صنعت باید بالغ بر 500میلیون تومان هزینه کرد اما در حوزه گردشگری برای ایجاد یک شغل پایدار بین 50 تا 70میلیون تومان نیاز است. رایزنی‌های خوبی را در مجلس آغاز کردیم و در دولت نیز شاهد این تغییر نگرش هستیم و امیدواریم شاهد رونق بیش از پیش حوزه گردشگری باشیم.»

اربابی ادامه داد: «در برخی از استان ها از جمله خراسان رضوی،  بسته‌های سرمایه‌گذاری را تدوین کردیم که آن بسته‌ها می‌تواند 1600میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را به دنبال داشته باشد. یکی از موضوعاتی که در حوزه زیرساخت های گردشگری دنبال می کنیم ایجاد جاذبه های جدید گردشگری است. این در حالی است که موضوعاتی مانند گردشگری کشاورزی را در استان گلستان مورد توجه ما قرار گرفته و موضوع جذاب دیگری که دنبال می‌کنیم، اجرای طرح رایحه‌درمانی است.»

 

اصل سرمایه ی سرمایه گذاران خارجی در ایران تضمین شده است

اربابی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص احتمال ریسک سرمایه‌گذاری خارجی در ایران و تضمین این نوع سرمایه‌گذاری نیز تصریح کرد: «وزارت اقتصاد ضمانت‌های کلی برای سرمایه گذاران خارجی پیش بینی کرده و اصل سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران خارجی تضمین شده است. در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز اقداماتی در خصوص بازنگری قوانین آغاز شده که برخی از آن ها قوانین مربوط به سرمایه‌گذاری است.»

معاون سرمایه‌گذاری، حقوقی و امور مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران در خصوص ارائه تسهیلات از سوی بانک‌ها و لزوم تسهیل ارائه تسهیلات گفت: «تمام تلاش خود را داریم انجام می‌دهیم که بانک ها را متقاعد کنیم که قوانین را تسهیل کند، خصوصا درباره تسهیلات در پروژه‌های روستایی این موضوع را به صورت جدی دنبال می‌کنیم. در این میان البته برخی از موسسات پولی و مالی از جمله صندوق کارآفرینی امید شاهد همکاری های بسیار خوب و ارائه تسهیلات آسان به سرمایه گذاران حوزه گردشگری از جمله حوزه روستایی هستیم.»

اربابی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص زنجیره تأمین صنعت گردشگری نیز گفت: «شاید یکی از اتفاقات بزرگی که در این حوزه افتاد، این است که برنامه‌ریزی که صورت گرفته است، در تمام حوزه ها انجام شده و صرفا برای زیرساخت‌های گردشگری نبوده است. حتی در حوزه حمل و نقل نیز وارد شدیم و دستورالعمل آن تدوین شده است. در حوزه روستاهای هدف گردشگری در حوزه راه و زیرساخت‌های عمرانی روستا این ها نیز جزو زنجیره تأمین ما هستند. در این میان در ادامه تأمین زنجیره گردشگری در حوزه هتل‌داری و اقامت ارزان و برنامه‌ریزی‌شده، بوم‌گردی‌ها و هتل‌بوتیک‌ها را آغاز کرده‌ایم که تا کنون 1800 بوم‌گردی ثبت شده‌اند. سفرهای ارزان قیمت نیز این سفرها به صورت بسته ای ارائه می شود. در این خصوص البته  تفاهم نامه ای نیز با بانک گردشگری در حال اجرا داریم که بسته های سفر ارزان‌قیمت تدوین و اجرایی خواهد شد. برای این کار بانک گردشگری 550میلیارد تومان در نظر گرفته است.»

 

اتفاقات خوب در حوزه صیانت از آثار تاریخی

این مقام مسئول در ادامه و در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران درخصوص حمایت‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از بناها و آثار تاریخی، گفت: «اقدامات خوبی صورت گرفته که به‌عنوان مثال می‌توان به تصویب قانون حمایت از مالکان و بهره‌برداران از آثار و بناهای تاریخی از سوی مجلس در چند ماه پیش اشاره کرد. در یکی از بندهای این قانون موضوع بسیار خوبی دیده شده و آن این است که اگر در بافت تاریخی تخلفی صورت گرفت با جریمه قابل رفع نیست بلکه باید کاملا قلع و قمع شود.»

اربابی افزود: «البته نباید فراموش کرد  که ما یک‌میلیون سایت تاریخی، 34هزار اثر ثبت ملی و 24 اثر ثبت جهانی داریم که نگهداری  و حفاظت و صیانت از آن‌ها کار ساده‌ای نیست. ما نیازمند همکاری و کمک تمامی دستگاه ها و نهادها و عموم مردم و نیز رسانه‌ها در این خصوص هستیم.»

معاون سرمایه‌گذاری، حقوقی و امور مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش دیگری از این نشست خبری در سخنانی با اشاره به اهمیت تأمین زیرساخت‌های گردشگری در جذب گردشگر، اضافه کرد: «اگر قرار است به جذب 20میلیون گردشگر در سند چشم انداز 20 ساله نظام برسیم،  تاسیسات گردشگری ما باید سالانه 200درصد رشد داشته باشد. تمام تلاشمان انجام می‌دهیم و شاهد رشد احداث هتل‌ها و تأسیسات گردشگری در دولت یازدهم و دوازدهم هستیم.»


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جزئیات تغییر ساعت کاری کارکنان تهران اعلام شد

تاریخ‌سازی پسران هاکی ایران در جهان+ اسامی

جدول لیگ برتر بعد از تساوی استقلال در برابر آلومینیوم

اولین گردهمایی کشوری اندیشکده ها و اندیشمندان در استان یزد

قنات قدیمی ترین مدل حکمرانی در سیستم های حاکمیتی ایران بوده است

شهروندان و همکاران صنعت آب را به مشارکت در پویش(دو درجه کمتر)دعوت کرد

کسب رده موفق توسط نمایندگی ولی فقیه در سپاه الغدیر استان یزد

نقش آفرینی ثبت احوال در تصمیم گیری های کلان با هشدارهای جمعیتی و ارائه آمارهای تحلیلی

هدف اصلی سازمان بهبودشبکه حمل و نقل شهری وگسترش ناوگان است

استان یزدرتبه اول کشوری را به لحاظ طرح‌های سرمایه‌گذاری بخش گردشگری دارد

برترین دروازه بان‌های سال 2024

قیمت خودرو امروز 27 آذر 1403 / خودرو چینی کله پا شد +جدول

حقوق کارمندان، بازنشستگان و سربازان تغییر کرد

اعضای هیات امنای خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب شدند

رفع موانع و تسهیل گری زیست بوم استارتاپی استان

اقدامات اثرگذار درکاهش تلفات جانی درمحورهای مواصلاتی استان

سومین دوره لیگ برتر تیمی دارت کارگران کشور

شناسایی تعدادی از دانش آموزان توانمند از طریق تعریف طرح پژوهشی

جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشکده توسعه فناوری دانشگاه آزاد اسلامی: نگاهی به چالش‌های آموزش عالی

نماینده ی جدید مدیران مسئول درهیات نظارت برمطبوعات مشخص شد

اجرای طرح‌های پژوهشی، آموزشی ، مطالعاتی بین خانه فناور محیط زیست و پارک علم و فناوری یزد

یزدجزو پنج استان صنعتی کشور به لحاظ مصرف گاز است

اولین جشنواره سراسری هنرهای تجسمی دانشجویان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد

نمایشگاه ثمره نوآوری و تلاش بی‌وقفه جوانان استان است

غذای سالم موجب سلامت جسم و روان می‌شود

خاک مظلوم‌ترین مولفه طبیعت که باید به آن توجه ویژه‌ای شود

اکنون شش هزار و 200 دانشجو در 107 مقطع تحصیلی از رشته‌های بهیاری و بهورزی درحال آموزش هستند

تأکید بر اهمیت الگوپذیری از شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س)

بیمه «فرهنگ و هنر» عنوانی که از این پس اعضای صندوق اعتباری هنر و هنرمندان با آن بیمه می‌شوند

احداث ساختمان اداری آستان قدس رضوی به مساحت 2467/43 متر مربع در شهرستان بهاباد

سنددار شدن رودخانه ای به مساحت 2520 متر مربع در استان

اصلاح و بازسازی حدود 2 هزار متر از خط انتقال مجتمع آبرسانی امام حسین(ع)

بیماران نیازمند به خون را در فصل سرما از یاد نبریم

ثبت نام یک هزار و661 نفر برای شرکت در دوازدهمین آزمون فراگیر استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان یزد

بیشترین خسارت پرداختی بیمه در استان مربوط به تصادفات است

کشف یک تن انواع مواد مخدر در محورهای ورودی یزد

امکان دریافت گواهی‌نامه مالکیت ملک در سامانه کاتب فراهم شد

ترویج فرهنگ اهدای خون در بین جوانان و بانوان و خانواده ها

مشارکت اکثر بهره‌برداران یزدی در سرشماری کشاورزی

توسعه اقتصادی استان با تمرکز بر مسائل زیست محیطی،حفظ منافع نسل‌های آینده

تدوین استاندارد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری استان تشریح شد

گامی موثردر حوزه شرکت‌های مرتبط با هوش مصنوعی

برگزاری اولین همایش استانی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یزد

برگزاری اولین رویداد ورزشی کشوری در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه یزد

جدول نرخ گاز مایع مازاد بر سهمیه در سامانه سدف

حلقه صالحین برون سازمانی بانوان استاندارد یزد برگزار شد

مهمترین اهداف رزمایش ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های خدمت رسان و امدادگر

اقتصاد یزد، اقتصادی کوچک با بخش‌های بزرگ است

ایجاد 10 فرهنگسرا و 35 مکان ورزشی در شهر یزد