بزرگنمایی:
سومین همایش تخصصی طلا و جواهر کشور با حضور متولیان این صنف در کشور و استان و فعالان ملی و بین المللی صنف طلا و جواهردر استان یزد برگزار شد.
تاج پرس/یزد
محمد فرخی در همایش تخصصی و آموزشی طلا و جواهر در کشور گفت: یزد برند تخصصی ترین همایش صنف طلا و جواهر در کشور خواهد شد، چون به عنوان شهر ملی زیورآلات سنتی ایران خواهد درخشید و به سمت جهانی شدن .
وی تصریح کرد: صنف طلا و جواهر در کشور باید فعال تر باشد چرا که ما باید با دنیا رقابت کنیم.
فرخی از صنف طلا و جواهر و ادارات مرتبط فعالیت به روز، جهانی و علمی را از مطالبه و تصریح کرد: طلای یزد از قدیم یزد در کشور زبانزد بود و دلیل آن خلوص طلای یزد و صداقت در یزدی ها است.
مدیرعامل مجموعه قاکاری 995، یزد و اصفهان را عمده ترین تولید کننده الگوی طلا در کشور دانست و گفت: امروزه تجهیزاتی تولید شدند که سرعت تولید را در ساخت افزایش می دهند و برای رقابت با دنیا نیاز به این تجهیزات و تقویت در طراحی طلا و جواهر داریم.
این فعال صنف طلا و جواهر گفت: بازار آینده صنعت طلا و جواهر استان یزد شاهد تحولات بسیاری خواهد بود و یکی از این تحولات ایجاد شهرک طلا است چون در حال حاضر با توجه به کوچک بودن و قدیمی بودن اکثر کارگاه های طلا سازی مانعی بر افزایش نیرو و گسترش تکنولوژی شده است.
60 اثر طلا و جواهر یزد ثبت ملی شد
محمدرضا نوری زاده رییس اتحادیه طلا و جواهر یزد در این همایش با بیان اینکه یزد شهر ملی زیور آلات سنتی ایران است،گفت: 60 اثر طلا و جواهر یزد ثبت ملی شده و 30 اثر دیگر در حال ثبت ملی است.
وی عنوان کرد: در صنف زرگر از سال 1399 تا کنون 780 کد پروانه دار صادر و 204 پروانه ابطال شده است.
نوری زاده افزود: جوانان در هر صنف می توانند تحول آفرین باشند و در صنف طلا و جواهر هم محمد فرخی مدیرعامل مجموعه قاکاری 995 جوان تحولگرا و متخصصی است که مورد حمایت اتحادیه در یزد است.
همکاری صنعت طلا و جواهر و مد و لباس فصل تازه ای در توسعه خواهد بود
رئیس اتحادیه طلا و جواهر در سومین همایش تخصصی طلا و جواهر کشور در یزد عنوان کرد: افزایش مصرف طلا و جواهر راهکار افزایش تولید خواهد بود که همکاری صنعت طلا و جواهر و مد و لباس فصل تازه ای در توسعه این دو صنعت ایجاد خواهد کرد.
درادامه محمد کشتی آرای رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در سومین همایش طلا و جواهر کشور در یزد بیان نمود: تبادل اطلاعات و به روز شدن از مزیتهای برگزاری همایشهای تخصصی است و ما برای اینکه در عرصه طلا و جواهر عقب افتادگیهای قبلی را جبران کنیم و با دنیا به رقابت بپردازیم باید همایشهای تخصصی را تداوم دهیم.
کشتی آرای با تاکید بر استفاده از تکنولوژی جدید در صنعت طلا و جواهر، گفت: تکنولوژی جدید که وارد عرصه صنعت طلا و جواهر شده برای پیشبرد این صنعت کارساز خواهد بود.
وی طلای دست دوم فروشی، فضای مجازی و طلای کم عیار را از چالشهای صنعت طلا و جواهر عنوان کرد و گفت: برای اینکه بر این مسائل غلبه کنیم باید به تکنولوژی و علم روز در صنعت طلا و جواهر بپردازیم.
کشتی آرای راهکار افزایش تولید را افزایش مصرف دانست و گفت: رسانه تخصصی، مجلات، استفاده از تکنولوژی و برگزاری همایشهای تخصصی میتوانند به عنوان عامل توسعه در تولید مطرح شوند.
این فعال عرصه طلا با اذعان به اینکه تولید طلای ایران در چند سال اخیر افت داشته، اظهار کرد: یکی از دلایل این افت را میتوانیم عرضه طلای دست دوم بدانیم.
کارشناس و متخصص ارشد طلا و جواهر کشور، از ایجاد صندوق طلا در بورس کالا خبر داد و تصریح کرد: مردم میتوانند به جای جابجایی فیزیکی طلا، اوراق طلا را در شبکه بورسی بدون محاسبه مالیات خرید و فروش کنند و این یکی از تازهترین خبرهای صنعت طلا و جواهر کشور است.
کشتی آرای عرضه طلا و جواهر را در جشنواره ها و نمایشگاه های ملی مد و لباس پیشنهاد کرد و گفت: یکی از راهکارهایی که به افزایش تولید طلا می انجامد حضور صنعت طلا و جواهر در کنار صنعت مد و لباس است که فصل تازه ای در توسعه خواهد بود.
- جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰:۱۶
- ۲۰۶ بازدید
- منبع: خبرنگار : فرخنده تاج آبادی /مدیر مسئول علیرضا تاج آبادی