بزرگنمایی:
متخصص طب ایرانی به مناسبت روز ملی نان گفت: مشخصه یک نان خوب این است که آرد خوبی داشته باشد، یعنی تنها سه تا پنج درصد سبوس گیری شده باشد.
تاج پرس/یزد
دکتر سیدعلی خدایی افزود: فرآوری صحیح خمیر نان باید به صورت طبیعی انجام و رطوبت خمیر گرفته شده باشد.
وی اظهار داشت: نان در هنگام پخت باید با حرارت ملایم پخته شود و سوخته نباشد،همچنین نباید موقع برش خوردن کش بیاد و حجیم و خمیری نباشد تا قدرت هضم بالایی داشته باشد.
دکتر خدایی در ادامه افزود: استفاده از رازیانه ، کنجد، زیره، سیاهدانه ، سبزیجات خشک و … در تهیه نان، صرفاً جهت مزه دار شدن نیست، بلکه سبب بهبود کیفیت نان می شود.
وی تصریح کرد: نان های سبوس دار مانند نان های تنوری و سنگک از کیفیت بهتری نسبت به سایر نان ها برخوردار هستند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد:
- سه شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴:۰۹
- ۲۲۴ بازدید
- منبع: خبرنگار : فرخنده تاج آبادی /مدیر مسئول علیرضا تاج آبادی