بزرگنمایی:
تاج پرس
به گزارش ایسناچند روزی است که فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. نحوه
تولید این فراورده باغی در کردستان به "بولاو" معروف است و از روزگاران
قدیم در این منطقه رایج بوده است. با این روش سنتی سالانه 200 تن کشمش
طلایی در این استان تولید میشود. روستای دولاب در جنوب شهر سنندج در دامنه
کوه «اوالان» بین شهر سنندج و کامیاران واقع است. در روش سنتی باغداران
این منطقه برای تهیه کشمش خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در
ظرف گذاشته تا ته نشین شود، مادهای که بدست میآید، خوشاب نام دارد.
- سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶:۰۹
- ۶۳۷ بازدید
- منبع: ایسنا